ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ПОВЕРХНЕВИХ ВОД РІЧОК ПІВНІЧНО-ЗАХІДНОГО ПРИАЗОВ’Я ЗА ГІДРОХІМІЧНИМИ ТА ГІДРОФІЗИЧНИМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ - Черченко, Х. В. (Acta Biologica Ukrainica)
У статті висвітлено питання щодо характеристики річок Північно-Західного Приазов’я за гідрохімічними та гідрофізичними показниками. Дається екологічна оцінка стану поверхневих вод регіону. Результати екологічної оцінки порівнювалися зі стоком річок за період з 2000 по 2013 рр.