ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ГЕЛЬМИНТОФАУНИ РІЗНИХ ГРУП СОБАК В АЗЕРБАЙДЖАНІ - Ібрагімова, Р. Ш.; Рзаєв, Н. М. (Acta Biologica Ukrainica)
У результаті досліджень гельмінтофауни різних груп собак залежно від умов їх утримання виявлено: у пастуших – 25 видів гельмінтів, у сторожових дворових – 17 видів, у собак, що мешкають на заповідних територіях, – 37 видів, сільських бродячих собак – 39 видів і міських бродячих собак – 13 видів гельмінтів.