ДИНАМІКА І ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ПАРАЗИТОФАУНИ РІЧКОВОГО СУДАКА (STIZOSTEDION LUCIOPERCA L.) У СУЧАСНИХ ЕКОЛОГІЧНИХ УМОВАХ БАСЕЙНУ РІЧКИ КУРИ В МЕЖАХ АЗЕРБАЙДЖАНУ - Ібрагімова, Н. Е. (Acta Biologica Ukrainica, 2018)
Робота присвячена особливостям паразитофауни і динаміці зараження судака в сучасних екологічних умовах річки Кури на території Азербайджану, починаючи від кордону із Грузією і до Каспійського моря. Проводиться порівняльний аналіз паразитофауни судака за останні 60 років. Відмічені умовно патогенні для судака, а також патогенні для людини види паразитів