ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ МЕТИ І МЕХАНІЗМІВ ПІДТРИМКИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ: економіка,Україна,інвестиції,інвестиційна мета,механізми підтримки інновації, світовий досвід,розвиток, фінансова стабільність. - Бабмідра, Д.І; Слабоданюк , І.М. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2020)
Сучасний стан економіки та екології в країні потребує нових підходів до діяльності підприємств, організацій, установ, і, перш за все, високого рівня культури управління, досконалих методів та механізмів застосування сталого розвитку, відповідальності керівника і кожної людини за свої рішення. Це викликає необхідність не тільки пошуку нових шляхів підвищення ефективності розвитку та діяльності людини, але і пошуку наукових основ, виявлення універсальних закономірностей розвитку і управління системами, причинно-наслідкових взаємозв’язків, які дозволяють обґрунтувати і застосувати моделювання ефективного управління розвитком інвестиційної діяльності, розвитком держави, прогнозувати цей розвиток в найбільш упорядкованому напрямку,інновацій. В процесі реалізації основної мети розглянуто світовий досвід та приведені приклади розвитку провідних країн. Враховуючи з цього, метою даної статті є розширення погляду на інноваційне моделювання, формування інвестиційної мети в умовах сучасної країни ,комплексність та взаємоузгодженість необхідних інституційних зрушень, які повинні забезпечити необхідні умови для успіху реалізації інноваційної моделі розвитку підприємств в Україні.