ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ У ВИРОБНИЧІЙ СФЕРІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ - Венгер, О.М.; Крайнік, О.М.; Сергієнко, Т.І. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2019)
Статтю присвячено дослідженню шляхів підвищення ефективності менеджменту у виробничій сфері на підприємствах. Досліджено сутність поняття виробнича діяльність та досліджено концепцію ефективності системи менеджменту. Розглянуто показники економічної ефективності у виробничій сфері на підприємствах в умовах ринкової економіки. Досліджено основні чинники, які позитивно впливають на підвищення ефективності менеджменту в умовах ринкової економіки. На основі проведеного аналізу надано рекомендації щодо підвищення ефективності менеджменту у виробничій сфері на підприємствах. Отже, стаття має практичне значення для вітчизняних підприємств виробничої сфери і містить удосконаленні теоретичні розробки щодо підвищення ефективності менеджменту у виробничій сфері на підприємствах в умовах ринкової економіки.