СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ФОРМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ЇХ РЕЗУЛЬТАТІВ НА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Крилов, Д.В. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2019)
Досліджено системи інвестиційного планування і форми реалізації їх результатів на промислових підприємствах. Виокремлено послідовність планування інвестиційної діяльності та її результатів. Визначено основні види поточних інвестиційних планів, які реалізуються на підприємстві. Запропоновано класифікації основних видів бюджетів, які складаються на підприємстві в процесі планування оперативних інвестицій. Розширено функції управління інвестиційною діяльністю промислових підприємств. Запропоновано основні принципи системи управління інвестиційною діяльністю промислових підприємств.