АНАЛІЗ І КЛАСИФІКАЦІЯ СИСТЕМ МАРКЕТИНГ 4.0 - Іванов, М.М. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2021)
У даній статті аналізується система Marketing 4.0 як основне джерело інформації для стратегії розвитку підприємства або фірми. У статті також пропонується класифікація систем Marketing 4.0, заснована на використанні Інтернет- технологій. Розглянуто застосування інтернет-технологій в маркетингу 4.0. Пропонується класифікація систем «Маркетинг 4.0» на основі аналізу стратегій цифрового маркетингу.