РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ В АНТИКРИЗОВОМУ УПРАВЛІННІ ОПЕРАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ» - Марченко, В.М. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2022)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ В АНТИКРИЗОВОМУ УПРАВЛІННІ ОПЕРАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ»