ОЦІНКА ПОТЕНЦІЙНОГО ІНВЕСТОРА В ПРОЦЕСІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Іванов, М.М. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2022)
У статті розглядається оцінка потенційного інвестора у процесі управління підприємством. У цій статті розглядаються оцінки ефективності та чутливості інвестиційного проекту. Подана у статті оцінка дає можливість підприємству адаптуватися до існуючих економічних умов. Також у цій статті пропонується оцінки економічного ризику, яка враховує динаміку цін за такими складовими витрат: матеріальні витрати, заробітна плата з відрахуваннями на соціальне страхування та інші матеріальні витрати, які у свою чергу поділяються на різні види ресурсів.