ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКОВИХ ПРОЦЕСІВ НА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ З ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ - Рибалко, О.М.; Пурик, А.Ю.; Варламова, І.С. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2023)
Стаття присвячена обліку виробничих запасів, без існування яких виробниче підприємство не може бути дієздатним. Тому правильно організований облік та документообіг є запорукою рентабельного виробництва та ефективного використання запасів. Належним чином організований облік виробничих запасів є інформаційною базою для прийняття оперативних управлінських рішень, з питань виробничої діяльності, ефективного управління наявними виробничими ресурсами.