РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ВЕКТОРИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КРІЗЬ ПРИЗМУ ЕФЕКТИВНОСТІ» - Мельник, Л. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2022)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ВЕКТОРИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КРІЗЬ ПРИЗМУ ЕФЕКТИВНОСТІ»