ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ КОНЦЕПЦІЇ УПРАВЛІННЯ КОМПАНІЄЮ В ПРОЦЕСІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТТЄЗДАТНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Череп, А.В.; Рева, Д.С. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2023)
Досліджено процес формування маркетингового світогляду із вектору розвитку продукції та зміні технологічного процесу виробництва. Визначено чинники, які впливають на формування трудових відносин на підприємстві. Проведено хронологію корупціонних справ та нехтування як звітуванням так і використанням цими звітами від екологічних служб України. Окреслено міжнародне законодавство, яке регулює та забезпечує дотримання концепції захисту прав комерційних та технологічних секретів та тайн виробництва у інших державах світу. Виокреслено проблеми нехтування правами пересічних громадян, їх здоров’я та їх відношення до трудової еміграції. Проведено хронологію подій щодо втрати російськими компаніями своєї ділової репутації. Здійснено огляд на початок резолюції доктрини капітуляції росії, виплати росією репарації на карту кожному українцю грошей наступні 97 років, як компенсації за свою агресію і злочини. Зазначено, що керівники компаній повинні формувати стратегію відповідальної поведінки ведення виробничого процесу через постійне вдосконалення техніки безпеки та інструкцій до неї, задля фінансової вигоди підприємства. Запропоновано концепт розвитку інтелектуального капіталу підприємства та створенню нових лабораторій і маркетингової служби в умовах сьогодення як інструмент товарного та сервісного маркетингу. Запропоновано шляхи спрямування енергії керівництва компанії з метою розширення ринків збуту продукції або виходу на нові ринки.