СПІВБЕСІДА ЯК ЕФЕКТИВНИЙ ІНСТРУМЕНТ ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Дашко, І.М.; Череп, О.Г.; Михайліченко, Л.В. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2023)
Визначено місце співбесіди, як одного з ефективного інструменту для відбору персоналу. Досліджено цілі співбесіди з кандидатом. Розглянуто методи підбору персоналу на підприємстві. Розглянуто принципи проведення співбесід. Досліджено мету, принципи, цілі та інструменти для проведення співбесіди. Розкрито етапи проведення відбору та процес проведення співбесіди з кандидатами. Досліджено основні проблеми при відборі персоналу. Обґрунтовано необхідність впровадження сучасних інструментів співбесіди при відбору працівників в організаціях. Проаналізовано поняття, особливостей та етапів співбесіди працівників. Доведено важливість процесу співбесіди працівників в організації та наведено основні методи. Проаналізовано важливість впровадження сучасних методів автоматизації під час співбесіди працівників на підприємстві. Розглянуто приклади найпопулярніших запитань на співбесіді та якості кандидатів, внутрішні впливи, які ускладнюють співбесіду.