МАРКЕТИНГОВА ТАКТИКА АСИМІЛЯЦІЇ ФІРМИ ДО ПОВЕДІНКОВИХ ЗМІН СПОЖИВАЧІВ ІЗ МЕТОЮ МАКСИМІЗАЦІЇ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВА І МОРАЛЬНИЙ АНТАГОНІЗМ ТАКИХ РІШЕНЬ КОМПАНІЇ - Рева, Д.С. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2024)
Досліджено маркетингові інструменти, які використовуються в морально скомпрометованих галузях, таких як виробництво алкоголю. Описано негативний вплив ожиріння та алкоголю в цілому. Вивчено основні конструкції побудови життя, такі як вибір життя через збільшення продажів у фірмі продуктів кормового типу для людей та продажу продуктів «мовчазного вбивства» (тобто алкоголю). Виокремлено хибні концепції прийняття товстих людей, якими вони є (люди з ожирінням і «повні» люди, яких називають соціально прийнятною групою розумних людей, а десь навіть обожнюють за їхню хоробрість прийняти свої товсті тіла та навіть можуть відкрито представляти це громадськості в соціальних мережах). Надано розуміння того, як створити зв’язок між клієнтом і компанією. Обґрунтовано необхідність здорового ділового ставлення та використання чесних маркетингових інструментів.