ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМТВА ЗА ДОПОМОГОЮ СУЧАСНИХ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ - Кущик, А.П.; Сопіна, А.Є. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2024)
Стаття присвячена основним способам підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом впровадження сучасних інтернет-технологій. Авторами обгрунтовано, що в умовах швидко зростаючої конкуренції підприємствам необхідно постійно удосконалювати свою конкурентоспроможність з метою збільшення обсягів продажів та підвищення рентабельності. Було доведено, що інтернет-технології є потужним інструментом для підвищення результативності діяльності підприємства, оскільки вони дають йому можливість залучати нових клієнтів, підвищувати лояльність поточних споживачів, прискорювати процеси замовлення та доставки товарів, а також оптимізувати інші процеси в діяльності компанії. Авторами аналізується загальний стан внутрішнього та зовнішнього середовища організації та на основі цього висуваються конкретні пропозиції щодо доцільності впровадження інтернет-технологій у подальшу її діяльність.