ВІДОБРАЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ В ЗМІСТІ ОСВІТИ СТАРШОКЛАСНИКІВ (2000-ні РОКИ) - Загородня, А. А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
У статті проаналізовано процеси диференціації змісту освіти старшокласників у період з 2000-х років XX століття й по сьогодення. Подано аналіз понять «диференційована освіта», «диференціація змісту освіти». Розкрито мету та основні завдання диференціації змісту освіти учнівської молоді. Проранжовано види диференціації змісту освіти за рівнем організації. Наведено перелік нормативних документів, що регламентують реформи освіти в Україні.