ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОГО БІЛІНГВАЛЬНОГО НАВЧАННЯ ПРЕДМЕТІВ НЕМОВНОГО ЦИКЛУ В СЕРЕДНІЙ ШКОЛІ - Пахомова, Т. О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
Стаття присвячена проблемі білінгвального навчання в сучасній середній школі. Автор розглядає основні концепції білінгвізму, аналізує можливі підходи до вирішення проблем двомовності. Основна увага приділяється ролі іноземної мови в навчанні предметів немовного циклу.