РОЗВИТОК ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ СТУДЕНТІВ У ПОЗААУДИТОРНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В РАМКАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ - Пінчук, Л. М.; Єрмакова, К. С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
У статті висвітлюються проблеми розвитку творчого потенціалу студентів у позааудиторній діяльності з англійської мови у рамках компетентнісного підходу. Наведено приклади з досвіду організації і проведення позааудиторних заходів. Підкреслюється важливість використання традиційних і сучасних форм позааудиторної діяльності, які сприяють розширенню кругозору студентів, поглибленню мотивації і вдосконаленню практичних навичок спілкування іноземною мовою.