СОЦІАЛЬНЕ ПРОЕКТУВАННЯ В МІСЦЕВИХ ГРОМАДАХ СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ - Попова, А. О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
У статті розглядається поняття соціального проектування як технології соціальної роботи в місцевих громадах Сполучених Штатів Америки. Проведений аналіз наукових праць, у яких розкриваються особливості соціального проектування на рівні місцевих громад США. Визначено основні етапи соціального проектування як технології соціальної роботи. У статті наголошено на проектну роботу як один з основних видів діяльності соціального працівника в місцевих громадах Сполучених Штатів Америки.