САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ У СИСТЕМІ НАВЧАЛЬНО- ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ ВИЩОЇ ШКОЛИ - Бажміна, Е. А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
У статті розглянуто самостійну роботу студентів як визначальний фактор підвищення якості навчання студентів денної та заочної форм навчання і формування у студентів особистісних та професійних якостей; обґрунтовано важливість науково-методичного вирішення проблеми на сучасному етапі розвитку вищої освіти в процесі професійної підготовки; охарактеризовано зміст дефініцій науково-понятійного апарату проблеми, що висвітлюється в статті; з’ясовано ознаки самостійної роботи студентів.