ПРОГРАМА МОБІЛЬНОСТІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ERASMUS+ НА ПОЛЬСЬКОМУ ПРИКЛАДІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ УЧАСТІ УКРАЇНИ - Гладій, А. Л. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
Розглянуто історію виникнення та розвиток європейської програми обміну студентів Erasmus+. Акцентовано увагу на деяких її особливостях і як приклад наведено функціонування програми в польському університеті. Представлені деталі та особливості програми. Розглянуто перспективи участі українських вищих навчальних закладів в цій програмі та можливості для українських студентів.