ОСОБЛИВОСТІ ЗМІСТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ В СИСТЕМІ «КОЛЕДЖ-УНІВЕРСИТЕТ» - Багорка, А. М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статі pозглядається проблема професійної підготовки на прикладі майбутніх фахівців фізичної культури і спорту. Наводиться аналіз досліджень, які стосуються структури і змісту підготовки фахівців. Пропонуються основні принципи побудови змісту професійної підготовки в системі «коледж-університет».