ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ЯК ГОЛОВНИЙ ФАКТОР МУЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ХОРЕОГРАФІЇ - Хе, Сюефей (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті розглянуто сутність поняття «педагогічні умови» як сукупність взаємоповʼязаних заходів, необхідних для створення цілеспрямованого освітнього процесу під час удосконалення музичної підготовки майбутнього вчителя хореографії. Визначено педагогічні умови, які сприяють удосконаленню музичної підготовки майбутніх вчителів хореографії. Узагальнено, що педагогічні умови музичної підготовки майбутнього вчителя хореографії, спрямовані на неперервний процес набуття музичних знань, умінь і навичок. Розкрито та обґрунтовано зміст педагогічних умов удосконалення його музичної підготовки, обʼєднаних у три взаємоповʼязані блоки: ціннісно-мотиваційний, організаційно-методичний, змістовно- технологічний. Констатовано, що оновлення змісту навчальних програм з дисциплін циклу фундаментальної та науково-предметної підготовки, має базуватись на міждисциплінарному характері навчання.