МОРАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ У СТАНОВЛЕННІ ДУХОВНИХ ЦІННОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ ДОШКІЛЬНИКА - Лозинська, С. В.; Капусняк, Л. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті аналізується визначальна роль духовності та сформованості моральних цінностей для всебічного розвитку дитини, її становлення як особистості, наділеної високими морально-духовними почуттями та ціннісними орієнтирами.