ІМПРОВІЗАЦІЯ В РІЗНИХ ВИДАХ МИСТЕЦТВ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ВИХОВАННЯ МАЙСТЕРНОСТІ АКТОРА - Петрик, Т. Д. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті розглядаються особливості розвитку імпровізації у різних видах мистецтв, зокрема у музичному, хореографічному та поетичному, що становлять єдине ціле в синтетичному мистецтві театру.