МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ІЗ ФІНАНСІВ І КРЕДИТУ - Пілевич, О. А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті розглядаються різні підходи до класифікації методів навчання і виховання учнів і студентів, здійснюється їх порівняння. Виявлено найбільш доцільні методи формування професійної культури майбутніх фахівців із фінансів і кредиту в культурно-освітньому середовищі. Розглянуто голографічний підхід до професійної підготовки майбутніх молодших спеціалістів у коледжі як систему способів, технологій, спрямованих на об’ємне, багатомірне вивчення знання, яке відповідає багатомірності сприйняття навколишнього світу і запасу життєвого досвіду.