МОНІТОРИНГ ЗАДОВОЛЕНОСТІ СТУДЕНТІВ РІВНЕМ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ У ВИЩОМУ МЕДИЧНОМУ ЗАКЛАДІ - Комар, О. М.; Головчанська, С. Є.; Кізлова, Н. М.; Пірвердієва, І. С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті обґрунтовано необхідність проведення моніторингу серед студентів щодо визначення рівня їхної задоволеності якістю освітніх послуг у виші. Акцентується увага на стресових чинниках, які найбільш впливають на студентів, а саме: значний обсяг навчального матеріалу і нефізіологічний графік занять протягом дня і тижня, зберігаючи навчання як пріоритет для оволодіння майстерністю в обраній професії.