ГЕНЕЗИС ПОНЯТЬ КОМПЕТЕНЦІЯ ТА КОМПЕТЕНТНІСТЬ В ОСВІТІ - Арабаджи, Л.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2016)
У статті розкрито аспекти формування понять “компетентність” та “компетенція” в педагогічній науці. Акцентовано увагу на змісті ключових компетентностей, проведено аналіз тлумачення поняття “компетентність” та “компетенція” різними авторами.