СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ ЯК НАПРЯМОК РОБОТИ ПЕДАГОГА З ДЕЗАДАПТОВАНИМИ ПІДЛІТКАМИ - Заверико, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті розглядається сутність та структура соціально-педагогічної реабілітації, характеризуються особливості соціально-педагогічної реабілітації дезадаптованих підлітків.