ФУНКЦІЇ МИСТЕЦТВА У ФОРМУВАННІ ХУДОЖНЬОГО СВІТОГЛЯДУ СТАРШОКЛАСНИКІВ - Артюхова, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Стаття присвячена художньому розвитку особистості, зокрема формуванню її художнього світогляду. Особлива увага приділена можливостям мистецтва як основи формування художнього світогляду особистості.