ГЕНДЕРНИЙ ТРЕНІНГ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Васильченко, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті розглядається ідея гендерного тренінгу під час занять з іноземної мови з метою формування комунікативної компетентності в майбутніх соціальних педагогів.