ХОРЕОГРАФІЧНЕ ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ: РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ - Гончаренко, Ю.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Стаття присвячена проблемі організації хореографічного виховання в загальноосвітніх закладах нового типу: проаналізовані форми і методи хореографічної роботи з дітьми, визначенні основні цілі та завдання хореографічного виховання в системі сучасної освіти.