ГЕНДЕРНЕ НАСИЛЬСТВО НАД ДІТЬМИ ІЗ НЕБЛАГОПОЛУЧНИХ СІМЕЙ - Приходько, В.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті йдеться про гендерні аспекти і деякі види насильства на дітьми у неблагополучних сім’ях. Визначено узагальнені вимоги до вирішення проблеми насильства над дітьми на законодавчому рівні.