ДО ПРОБЛЕМИ ВИВЧЕННЯ МОТИВАЦІЇ НАВЧАННЯ НА ФАКУЛЬТЕТАХ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Тихомиров, С.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті розглядається проблема перепідготовки фахівців у ЗНУ. Розглядається питання вивчення мотивації у слухачів факультету післядипломної освіти.