КОНСТАТАЦІЯ ОБІЗНАНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЩОДО МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ СТУДЕНТІВ - Байдацька, Н.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті висвітлюється обізнаність викладачів вищих навчальних закладів щодо сутності поняття «моніторинг» і особливостей, пов’язаних із впровадженням моніторингових досліджень у навчально-виховний процес.