КРЕАТИВНИЙ ЗМІСТ СУЧАСНОЇ ТЕОРІЇ І ПРАКТИКИ ЕСТЕТИЧНОЇ ОСВІТИ І ВИХОВАННЯ МОЛОДІ - Бутенко, В.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена аналізу креативного змісту сучасної теорії і практики естетичної освіти і виховання молоді. Визначено пріоритетні напрями удосконалення змісту естетичної підготовки учнівської та студентської молоді.