ДО ПИТАННЯ ФОРМУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ ЩОДО ЕСТЕТИКО-ВИХОВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Гончаренко, Ю.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті здійснено історичний аналіз становлення та розвитку хореографічної діяльності як засобу естетичного виховання особистості від епохи Античності до початку ХХ ст.