ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМИ ЗАСОБІВ ФОРМУВАННЯ КОНФЛІКТОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА – МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА - Козич, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті аналізуєтсья питання проектування системи засобів формування конфліктологічної компетентності соціального педагога – майбутнього викладача. Розглянуто поняття “педагогічне проектування”, “педагогічний засіб”, виокремлені етапи формування конфліктологічної компетентності, визначено набір тих новоутворень , які мають з’явитися в студентів у результаті формування конфліктологічної компетентності.