УМОВИ ПІДВИЩЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ УЧАСНИКІВ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ДО ЗДІЙСНЕННЯ ОСВІТНЬОГО МОНІТОРИНГУ - Байдацька, Н.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті обґрунтовуються педагогічні умови моніторингу якості навчальних досягнень студентів.