ПЕРІОДИЧНА ПРЕСА ЯК ДЖЕРЕЛЬНА БАЗА ІСТОРИКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - Лобода, С.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглядаються основні теоретичні проблеми звернення до періодичної преси як до джерела історико-педагогічного дослідження.