ДО ПИТАННЯ ВИКОРИСТАННЯ АВТЕНТИЧНИХ ТЕКСТІВ ЯК ЗАСОБУ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ УЧНІВ - Штик, І.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена формуванню комунікативних вмінь в основних видах мовленнєвої діяльності, сприянню якісній підготовці вчителя відповідно до сучасних вимог. У статті доводиться перевага використання автентичного та навчального текстів як важливого засобу формування комунікативної компетенції школярів.