ПЕДАГОГІЧНА ПРЕСА УКРАЇНИ 50-80-Х РОКІВ ХХ СТОЛІТТЯ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ РАЙОННИХ ВІДДІЛІВ НАРОДНОЇ ОСВІТИ ПО УПРАВЛІННЮ СІЛЬСЬКИМИ ШКОЛАМИ - Щука, Г.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті аналізується рівень висвітлення на сторінках української педагогічної преси питань щодо організації управлінської діяльності районних відділів народної освіти за період з початку 50-х до кінця 80-х років ХХ століття.