АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ- ПСИХОЛОГІВ ДО ПРАКТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Губа, Н.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглядаються актуальні проблеми підготовки студентів-психологів до практичної діяльності. Розкриваються принципи змісту та головна мета підготовки психологів.