ДО ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДГОТОВКИ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО ДІЯЛЬНОСТІ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПРАВ ДИТИНИ - Гуріч, В.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розкривається сутність роботи соціального педагога щодо реалізації прав дитини, порушуються питання підготовки соціальних педагогів до такого виду діяльності, висвітлюється технологія підготовки студентів-соціальних педагогів до захисту і реалізації прав дитини.