ДЕЛІНКВЕНТНА ПОВЕДІНКА НЕПОВНОЛІТНІХ: ЗМІСТ ТА ПРОФІЛАКТИКА - Заверико, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті висвітлюється поняття “делінквентна поведінка”, розглядається механізм її формування у неповнолітніх та характеризуються підходи до профілактичної роботи з делінквентними підлітками та моделі корекції такої поведінки.