ПЕДАГОГІЧНІ ОСНОВИ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ - Капська, А.Й. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розкривається взаємозв’язок двох наукових галузей (педагогіки і соціальної работи), при цьому чітко окреслюються особливості, закономірності та принципи соціальної роботи, що посилює її “самоцінність” і самобутність як науки, і як практики.