ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАКТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ У СТУДЕНТСЬКІЙ СОЦІАЛЬНІЙ СЛУЖБІ ДЛЯ МОЛОДІ УНІВЕРСИТЕТУ - Коляденко, С.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Статтю присвячено інноваційним шляхам підготовки майбутніх соціальних педагогів в умовах вищих навчальних закладів. Проаналізовано основні аспекти практичної діяльності Студентської соціальної служби та її роль у професійному становленні студентів університету на прикладі Житомирського державного університету імені Івана Франка.