АКТИВНІ МЕТОДИ У ПІДГОТОВЦІ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Конончук, А.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті аналізується роль активних методів навчання у професійній підготовці соціальних педагогів (мозковий штурм, дискусія, ситуативно-рольові та ділові ігри, тренінг).