ТЕХНОЛОГІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Паскевська, Ю.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті проаналізовано специфічність професійної підготовки майбутніх психологів, зроблено акцент на технологіях мовленнєвої підготовки студентів-психологів, розкрито сутність практикуму з основ мовленнєвої компетентності психологів.