АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗБУДОВИ СФЕРИ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Полякова, О.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті на прикладі Сумської області висвітлюються проблеми розвитку професійної сфери соцільно-педагогічної діяльності, пропонуються заходи щодо поліпшення роботи інституту соціальних педагогів в Україні.